Comunicat de presă – Serbare „DAR de Crăciun”COMUNICAT DE PRESĂ

 

Serbare „DAR de Crăciun”

 

Vineri, 11 decembrie 2015, a avut loc, la Teatrul de Artă din Deva, serbarea „DAR de Crăciun”, la care au participat preșcolari, elevi, dar și adulți beneficiari ai proiectului POSDRU „D.A.R. – Dăruiește, Ajută, Respectă”.

În prezența Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, a doamnei Inspector Școlar General Maria Ștefănie, dar și a cadrelor didactice, a părinților și rudelor, 200 de copii și 9 adulți, selectați dintre participanții la activitățile proiectului, au susținut un program artistic emoționant.

Momentele prezentate au reușit să împletească, într-un mod deosebit, colinde tradiționale și versuri, scenete și demonstrații sportive și dans, prin care, în ciuda emoțiilor cu greu mascate, participanții au transmis cu bucurie spectatorilor ceea ce ei au învățat pe parcursul celor aproape 6 luni de proiect DAR: să creadă în ei și în ceea ce pot face, și, mai presus de orice, să creadă că, avându-L pe Dumnezeu alături, își pot înmulți talanții.

Cu toții, mici și mari, experți care am vibrat alături de acești oameni deosebiți, părinți, simpli spectatori sau reprezentanți ai instituțiilor județului, ne-am bucurat de spectacolul primit în „DAR de Crăciun” și am simțit mai aproape minunea Nașterii Domnului.


Detalii suplimentare puteți obține de la:

 

Persoană contact: Diac. Cristian Țuțuroi

Funcție: Expert în derularea activităților din cadrul campaniei de conștientizare

Tel: 0254.211.241; 0740.465.247; Fax: 0254.211.241;

Poștă electronică: media@episcopiadevei.ro